Saturday, January 5, 2013

Keep smile =)





sakit nya kepala hari ni. owh semalam aku xdapat nak tidur dengan lena... disebab kan perut xberapa nak best. alhamdulillah... semalam buat pertama kali nya rasa pergerakan baby. hehe... happy nya.... perasaan tu... xtahu nak cakap macam  mana. emmm... tetiba rasa macam eh2... xlama je lagi nak jadi mama lah... eh2... seronok nya... eh2... macam2 lah. walaupun xdapat nak tidur... last2 tertidur jugak... pukul 1 pagi baru tidur. dan hari ni duty pagi. tersedar pukul 5.50 pagi.. dan terus lah siap2 kan diri untuk ke tempat kerja.

sampai2... setting tempat... yum2.... jom makan.. sebab saya sangat lapar. nasi lemak ayam goreng = menambahkan lemak2 yang dah sedia ada ni ha. ah peduli kan... perut dah lapar. haha. makan2 dan makan. lepas makan... aduh mengantuk nya mata... mengantuk sampai sakit kepala... dan hasil nya.. start pagi sampai balik lah kepala aku sakit. bersabar lah wahai diri. xkan nak mengalah macam tu je. kuat kan semangat mu... gagah kan diri... =) hasil nya... yeaaahhh berjaya habis kan duty 7 jam pada hari ni... =)

p/s : alhamduillah... tercapai denga izin Nya... nak mendapatkan zuriat sendiri masa umur 24 tahun... =) semoga dipermudahkan semua nya. redha dan tawakal dengan semua nya... disebalik dugaan pasti akan hadir pelangi yang indah dipenghujungnya. amin.. amin. Dia lebih mengetahui segala2 nya. berdoa dan berusaha selagi terdaya. =)

0 comments: