Thursday, January 3, 2013

Cucu2 tokwan dan opah... =)


-
-
-
-

semua gambar2 ni aku amik dari facebook kakak2 ipar aku.. hehe.. credit to kak long n kak ngah. =) ni adam anak sedara aii yang pertama. owh sudah besar ini budak... tahun ni start sekolah pra sekolah. umur 6 tahun. budak ni handsome... cute.. comey... hehe =) siap buat peace lagi...  nama dia muhammad adam.. anak along yang pertama. 








ni pulak anak angah. anak nombor 1 dia, tahun ni 4 tahun... tapi dah start tadika dah. dia duduk taska... kak ngah cakap.. kalau dah masuk 4 tahun dia orang akan masuk tadika. lepas tu masuk taska balik.. tunggu ibu dia ambik dia.  ni budak sangat taiko... badan semangat. mata sepet. suka tengok dia makan... hehehe... nama dia mifdhal ajmal...







-
-
-

ni pulak adik midhal ajmal... hail uqail...anak angah nombor 2. xsilap aku umur dia dah 8 bulan kot... semangat je badan dia... eiiii... geram2... rasa nak cium2 je dia lama2... hehehe =) =) tengok2 dia semyum lah...  gerammmm nya.... meh2 cini nak cubit cikit pipi tu........ 






ni pulak alif... anak along nombor 2. nama penuh muhammad alif harraz. suka usik dia. sebab dia cakap xclear lagi kan. kalau usik2 kang sekali kena cubit dengan dia... haha.. padan muka ko. ni kecik2 cili api ni.. cuba lah kacau dia kalau nak rasa kena cubitan maut dia. hehe. badan dia kecik.. suka buat dia macam baby. hehe... bila pakai baju comey je. 






p/s : so ada 4 lah hero-hero tokwan dan opah. lepas ni insyaallah tunggu heroin pertama ye...

0 comments: