Thursday, January 3, 2013

Dove crispy


suka nya makan chocolate ni sekarang ni... sedap yum2... dove crispy. rasa dia memang ummmpphhh... sedap sebab ada crispy dia tu ha... =) =)

hari ni off day.. so banyak nya kerja nak kena buat. kain ada 2 bakul nak kena lipat. oeh saya memang sangat malas nak lipat itu kain....

dan hari ni jom lah kita lipat. lepas tu nak update pasal blog baru... yeaaaa... saya telah buat 1 blog baru... mintak encik suami buatkan...

lepas tu sapu sampah. malas nak setting vacuum... sapu je senang. kalau malas sapu kita guna balik vacuum. ha macam gitu lah... okey bye =)


0 comments: