Sunday, January 27, 2013

Juvana




lepas balik kerja tadi lepak2 sekejap. rehat kan badan.... lepas asar baru keluar. destinasi pertama harus lah isi perut dulu... makan dekat section 23... aku teringin makan nasi dagang. tapi xhabis pun... huhu. lepas makan terus gerak pergi ke mid valley. nasib lah jalan xberapa nak jem sangat. okey2 sahaja...

sampai2 cari parking... emm xde lah dekat tingkat bawah2. last2 park kereta dekat tingkat 4 sahaja. nasib ada lift. okey lepas tu gerak ke kaunter wayang. sila lah beratur... sampai dekat kaunter... eh2 rupanya semua cerita boleh tengok lah guna tiket free tu... ingatkan yang ada star je boleh tengok.

terus tukar nak tengok cerita juvana... memang teringin sangat nak tengok.. sebab macam best je cerita tu. okey set dapat set pukul 7.50 malam. lepak dekat big apple... encik suami mengidam nak makan itu donut. kita layan ka je. dia makan sorang2.. aku xberapa nak sangat... cuit2 cikit je donut tu.

yang aku teringin.... harus lah durian crepe... durian kan... nak makan yang original ada syarat... badan kena sihat.. kepala xsakit... hahaha. okey lah fine... dengar cakap suami tu ye. so durian crepe tu aku belasah 4 biji... lagi 2 biji bagi encik iwan.. xlarat dah habis kan... yum2... sedap nya... sejuk2.. =)

lepas lepak2 solat terus layan wayang. secara jujur nya mula2 aku ketakutan cikit sebab ada gaduh2 kan. hehehe. maklum lah sejak pregnant ni.. xberani nak tengok cerita ganas2 ni. seram sejuk je perut aii ni. lama2 okey dah... best jugak lah cerita ni..macam xsabar je nak tau next2 nya apa. banyak pengajaran nya.

macam2 kan dekat dunia ni.. kadang2 kita boleh jadi jahat sebab keadaan yang memaksa. yang peting diri sendiri kena kuat untuk melawan semua tu. kalau seribu nasihat pun orang bagi.. kalau diri sendiri xde kesedaran jugak... memang macam tu jugak lah. jom lah kita berusaha untuk berubah...

p/s : jom tengok cerita juvana... best... =) tengok ambil sebagai pengajaran... jangan tengok saja2 je... ada message yang tersembunyi tu... selamat menonton ye =) =) ada lagi 7 tiket... lepas ni nak tengok cerita apa encik suami?? hehee =) =)


0 comments: