Friday, January 25, 2013

Hujan dengan lebat nya... =) =)







selamat petang untuk semua2 lah... =) =) wahhh lebat nya hujan masa balik kerja tadi.. xpe hujan kan rahmat. alhamdulillah. oooohhh lupa sudah minyak kereta dah nak habis... biasa lah aku ni cuak nye melebih2.. dari hospital sampai lah rumah duk baca ayat kursi. alhamdulillah sampai jugak rumah.. aku bagitau encik iwan pagi tadi... alaa... minyak dah nak habis.. sempat ke nak balik kang.. dia relax je.. xde pun nak mengelabah ke apa... simple je dia jawab.. ala sempat.. pergi jangan pasang aircond balik kang sama.. tapi kalau hujan pasang lah. haaa?? tu je jawapan nya... sabar je lah.... hahahaha.. tu lah lelaki kan... diaorang memang relax... perempuan je melebih2 nak mengelabah... hahaha...

tiba2 balik tu hujan turun dengan agak lebat sekali... alamak.... macam mana ni??? mula2 xnak pasang. last2 cermin kelabu.. tu lah degil kan.. xnak percaya laki sendiri.. hehehe... last2 pasang aircond.. ha bila dah start je pasang aircond tu start lah aku duk membaca ayat kursi sampai lah parking... takut punya pasal. ye lah buat nya minyak habis tengah jalan.. dah lah hujan lebat. haaa... kalau jadi.. memang aku xbuat apa2 dah... aku menangis je lahhhhh... hahaha.. dasar perempuan kuat menangis.. huhuhu. memang minyak kereta dia yang isi kan.. aku reti bawak je kereta tu.. kalau minyak dah habis bagitau dia. lepas tu dia isikan. lagi pun aku malas nak isi minyak ni... kalau motor aku.. aku isi lah.. sebab aku sayang diakan.. hehe =)

p/s : balik2 terus mandi... basah kan kepala... kalau xbasah memang dapat MC lah aku hehe =)

0 comments: