Sunday, January 6, 2013

Bermacam2... biarkan.. =) =)



hari ni duty aii morning. lambat 4 minit... nak cepat tapi lambat jugak.. apa boleh buat. salah sendiri. =) balik macam biasa... pukul 2 petang. ha macam gini lah kalau kerja shift...xtentu.. kejap pagi.. kejap malam.. kejap eh2 off day.. kejap lagi ahad kerja.. sabtu memang jarang lah dapat cuti kan. nak cuti apply lah cuti. kalau x tunggu lah nasib badan kot2 dapat sleep day atau off day hari sabtu. tu pun dah kira bertuah lah tu. nasib husband faham kerja aku macam mana. tapi ada jugak yang xfaham2.. alah malas lah nak faham2 lagi. lantak lah... dah malas nak fikir2.. last2 diri sendiri jugak yang tensioooonnn.!!! xpe2...  Allah tahu apa kita buat.  redha je lah. biar lah apa orang nak cakap. dah penat sangat dah. 

lepas maghrib tadi... ajak encik suami keluar... nak belajar bawak kereta dia. alah bawak area2 sini je.. lepas tu patah balik rumah... keluar balik... dan parking. owhh sesungguh nya sangat besar kereta itu. tapi apa boleh buat.. belajar lah ye.. xlama lagi perut semakin membesar... xkan nak naik motor pulak. mau sakit pinggang aku.. aku ni bukan boleh bawak motor slow2... huhu. alah kalau naik scooter kalau bawak slow2 memang agak mengantuk sikit. nak2 sejak tukar bateri baru ni.. mak aiiii... best nya bawak motor tu... smooth je perjalanan aku. sayang itu motor. =) tapi bawak auto no senang je kan.. hehe. alah xpe2...kang2 boleh lah tu... cuma kena lebih belajar lagi. yeaahh pegang lesen P kereta setahun je.. =)




p/s : disebab kan aku dah ada lesen motor P.. maka kereta pun sama dengan motor je lah. lesen P motor habis hujung tahun ni. lepas tu dah boleh cabut P tu dah... =) =) 


3 comments:

Wanayu said...

Bestnye stahun je cabut Boleh cabut P.. Terbaik..

ayu iwan said...

ye encik iwan... hehehe.. setahu sahaja... hehee =)

ayu iwan said...

eh2 setahun =)