Thursday, January 17, 2013

Kemampuan diri sendiri.



malam ni second night... yeaaahhh... esok sleep day... lusa off day. macam biasa bangun confirm pukul 4 petang. mana nak reti bangun awal2 kalau kerja malam.. hehe. xpe2 sementara xde anak lagi... boleh malas2 kan diri. kalau dah ada kang kesian anak aku... mak dia sedap2 tidur dia dah kelaparan... hehe.

semalam ingat xnak lelap kan mata.. konon hebat sangat nak bertahan sampai balik.. last2 pukul 5 pagi mata dah xboleh nak tahan dah... last2 tertidur jugak. tapi agak xberapa nak selesa sebab pregnant kan. susah cikit. alah dah nama pun kerja kan.. mana boleh tidur. tapi nasib aku ni jenis cepat sedar...

kadang2 kelakar... tidur2... bila bunyi telefon... aku automatic bangun terus pergi ke telefon... bila bunyi fax... terus bangun pergi ke mesin fax....hehehe. masih ada perasaan tanggungjawab sebagai pekerja disitu. =) sekarang ni larat lagi kerja malam.. aku okey je. ala semua tu atas diri sendiri kan..

p/s : kalau kita cakap kita mampu.. pasti kita mampu.. kalau kita dah surrender dari awal... mana nak datang nya kekuatan. semua tu terletak dalam diri kita. oh hari ni menu sup ayam.. sambal kicap... yum2... =) =)

0 comments: