Sunday, December 9, 2012

kesian motor aku merajuk sudah...




hai semua... sihat ker?? oh2 okey saya disini sihat2 sahaja. diharapkan tuan2 dan puan pun sihat ye.. alhamdulillah... semua kerja dah siap.. tinggal esok nak bangun pergi kerja je hohoho. alamak motor aku rosak pulak dugaan.... merajuk lah tu dengan aku... time abah ada... abah rajin bawak dia jalan2.. panas kan enjin dia... bila tang aku... nak rosak2 pulak. habis melayang duit aku naik teksi... mood aku redha... huhu.

rindu nya dekat motor aku tu... rindu nak bawak dia... rindu sangat2. tapi apa kan daya rosak pulak. hari selasa kang abang aku n laki aku tolong bawak kan ke kedai motor. thanks to my bro... sentiasa ada bila saya perlukan pertolongan... hehe...ini lah adik beradik.. sentiasa menolong. esok kena bangun awal. laki aku hantar. pukul 7.35 pagi dah kena siap2.. oh my!! apakah?? xpernah pergi kerja awal2..

adalah bosan apabila masuk kerja awal2.. kalau pukul 8.20 pagi boleh lah diterima lagi kan. hihi. =) tapi xpe lah... nak buat macam mana.. encik iwan pergi kerja naik tren jadi nya aku kena lah tolong cepat sikit siap kan diri tu ha. okey. kalau lambat kang... kesian dia... dah lah under probation lagi.. sila jangan lambat walau seminit ye.. oh my!! sangat straight. okey fine biasa lah tu.. kerja company macam gitu harus lah punctual . nasib aku xkerja dekat situ.. kalau x... 2 tahun kerja x confirm2 lagi kan... kan.. kan..

xpe azam baru... 2013... sila jangan lambat walau seminit... oh my!! mintak2 tercapai. eh2 nak masuk 2013 lah.. kena ganti puasa cepat2 ni.. ada 7 hari.. hujung bulan 5 dah beranak... lepas tu pantang... lepas tu raya.. so masih ada lagi 4 bulan sahaja... go2 ayu... kuatkan semangat. 7 hari je.. bukan banyak pun. =) tadi layan cerita cinta halal dekat tv3... lawak lah cerita tu... enjoy je layan cerita tu. sampai tergelak2 aku layan. soooo sweet.... =) okey lah nak tidur.. esok kan nak bangun awal... aduyaaaiiiii.... =) =) nite semua.. 



p/s : aduh sakit nya pinggang aku sekarang ni... baru 4 bulan... huhuhu... bersabar lah ayu =) 


0 comments: