Thursday, December 20, 2012

Cinta K.A.M.U =) =)




gambar macam biasa men google je. time kasih encik google.... =) 

hari ni sepatut nya off day.. sebab hari isnin & selasa tu kan kerja malam. tapi disebab kan hari jumaat ni ada test jpj. so kena lah cari kawan2 yang off day hari jumaat. tukar off day. biasa lah kerja shift macam ni.. off day tak semesti nya hari ahad. kadang2 isnin.. kadang2 selasa.. ikut lah jadul tu. apa boleh buat kerja.. huhu. tapi kadang2 best je tengok duty.. kadang2 xbest... tapi ah kesah pulak aku kan. alah buat apa nak bising2 buat penat kan tekak je.. last2 macam tu jugak. so... sila lah kerja dengan aman ye.. dan jangan banyak songeh. =) =) tapi kalau asyik kena off hari lain2 tapi xde kerja malam.. tetiba ahad kena kerja pulak.. harus lah terus terang kan.. xkan nak biar kan je... hehehe.... =) =) =) 

p/s: ohhh... sangat merindui suami ku... ya allah lindungi lah dia... di mana saja dia berada... permudahkan urusan dia untuk mencari rezeki untuk kami berdua...dan untuk bakal baby kami...  =) =) sayang awak sangat2.... =) =) 






0 comments: