Saturday, December 29, 2012

25.12.2012 punya cerita....




25hb tu dapat cuti. adik2 datang sini... so bawak lah diaorang jalan2. sekolah kan dah nak start. jom kita pergi pusat sains negara.. keluar rumah dalam pukul 12 lebih. jalan xjem pun... wow.... sangat seronok. clear je jalan. mungkin ramai yang balik kampung atau bercuti ke tempat2 lain.. bayaran berbeza... ada 3 pakej.. so boleh lah pilih. kalau nak jalan2 dan explore pusat sains negara dewasa rm6 je.. kanak2 bawah 12 tahun rm3 sahaja... yang lagi dua tu boleh tengok dekat sana... =) =)


ni dekat luar sebelum masuk. semangat nak bergambar... huhu... rasa macam malas nak type.. nak upload gambar je lah... huahuahua.... 


eh2 gemuk nya saya... huhuhu... yeeee tau.... berat dah naik... huhuhu.. xpe2 lepas ni aiii diet ye... =) =)


dekat pintu masuk.... sila2 lah masuk ye... 


bersama cinta hati ku... encik suami... kawan baik.. sahabat baik... kawan suka... kawan menangis... =) 


eh2 dah nampak dah perut mak buyung ni. berjalan bersama adik2 tersayang.... 


pura2 membaca... huhuhu... berlakon je lebih kau ni ayu.... 


penat makcik daki bukit ni... oh dah gemuk kan... hehehe... sejak2 mengandung ni.... makcik asyik penat je... hehehe... sian makcik ayu.


makcik yang xberapa nak larat... aduhaiii... cian makcik ni... hehehehe...


puan muda ayu dah gemuk... oh xpe2... yang penting baby aii sihat.... =) =) 


lepas pergi pusat sains negara... zasss pergi zoo negara... tapi sampai sana pukul 4.30 petang. zoo tutup pukul 5 petang.. so sekejap je dapat round2. tapi aku memang dah penat pun... so naik kereta api mini tu je lah... duduk2 tengok sekeliling... bayaran masuk rm35 untuk dewasa... rm6 untuk kanak2 bawah 12 tahun. rm35 tu sebab public holiday dan apa ye.. xingat lah.. kalau hari2 biasa murah cikit lah.


ini zirafah... leher nya panjang...  


ini harimau... dia garang... huhu... aummmmm...!!!


ini lembu.. lembu kalau marah kang dia tanduk... hehehe... 


dah nak sampai dah... jom lah kita balik ye2... kita beli barang2 sekolah pulak... =) 


nama saya yana... hehe =) 


nama saya linda.... hehehe =) 


jom kita balik... " terima kasih kak ayu bawak kita orang jalan2 " sama2 adik2 ku... =) =) 


0 comments: