Thursday, December 13, 2012

Kesian dia... penat ye... hehe... =)



emmmm penat nya hari ni..... hari ni dispense... bila dispense kena lah tingkat kan kesabaran yang tinggi. kerana kita akan meghadapi pelbagai kemungkinan seperti dimarah.. dan macam2. tapi nak buat macam mana kan. dah tanggungjawab. xpe redha je.. nak lawan balik kang kena surat amaran... hehe.. jadi banyak2  lah bersabar.... biasa lah tu... kalau xbiasa.. biasa2 kan lah diri... (benci aku..huhu )

sebelum balik kena makan dulu. sebab kang dah sampai rumah... confirm aku dah terlentang atas katil.. aduh sakit nya pinggang. penat lah bila pregnant ni kena dispense... penat sangat..... tapi apa boleh buat kan. dah memang duty dekat situ.. =) sebenar nya pukul 1 tu kepala aku dah start pening2. huhu.. nasib lah mampu bertahan lagi.. kalau x?? jumaat aku mc... yahoooo... eh2?? kau dah kenapa ayu... huhuhu

balik2 aku dah xlarat sangat nak buat apa2. terus salin baju dan jom kita rehat kan diri.. jom kita tidur. hari ni lawak betul... mungkin penat sangat. tetiba pukul 4.45 petang aku terjaga.. aku tengok jam..eh2.. mana laki aku..dia dah pergi kerja ke..dengan pantas keluar tengok rak kasut.. eh mana kasut kerja dia.. tengok semua bilik.. eh2 mana laki aku... panggil nama dia.. dia xmenyahut.. tengok luar.. kenapa cerah sangat...

hahahahahaha... mamai kau rupa nya ayu... siap sedih lagi.. kenapa dia pergi kerja xkejut aku.. kenapa biar kan aku tidur.. hahahahaha.... last2 duduk kejap atas katil.. tengok je jam lama2. laaaaa..... aku kan tadi kerja pagi balik pukul 2 petang. lepas tu makan.. sampai rumah pukul 3 lebih... ohhhhh.... aku penat sangat2 sangat2 lah tu... hahaha... lepas tu kepala pening2.. boleh aku sambung tidur balik.. hehehe



p/s : bangun2 tengok jam pukul 6.40 petang...  terus bangun solat. lepas tu badan dah okey cikit dah. bila ingat2 balik... aku senyum sorang2...  =) =) ayu2... kenapa lah dengan kau ni..... =) =)


0 comments: