Tuesday, December 11, 2012

angan2 je tu... hehehe..



hari ni nak update banyak2 entry... ye saya suka menaip2 keyboard laptop ni. hohoho... bosan weh.. nak start buat kerja pun... bukan banyak sangat pun kerja. xde anak kecik lagi kan. so sepah nya alah.. 5 minit je dah siap dah. encik suami balik lambat lagi.. pukul 7.30 petang baru sampai rumah. nasib rumah sebelah KTM.. senang dia nak pergi kerja. 

eh2 tetiba teringin lah nak beli oven dan periuk kukus.. lepas tu nak beli sekali mixer.. teringin nak buat kek.. nak buat puding karamel.. nak buat cup cake comel2.. nak buat macam2 lagi lah.. oh itu semua angan2. lepas dah dibelikan oleh encik suami... semua tu... alah tunggu lah.. alah esok2 lah.. alah bila cuti lah... kang macam2 alasan pulak... =p =p 


0 comments: