Friday, December 21, 2012

Akhir nya.... huhuhu.... yes!!!!




alhamdulillah... 21.12.2012... jumaat yang indah. penat... sakit kepala... semua ada. lulus jugak lesen kereta. lepas ni dah boleh bawak kereta lah. tapi kena practice cikit2 lah dengan encik suami. macam mana nak handle kereta dia tu. minggu depan siap dah lesen P aku. yes dah ada lesen kereta dan motor. senang. mana2 je boleh bawak. berjaya jugak siap kan sebelum perut puan muda ayu nampak. hahaha. =) =)

malam ni nak bayar p1 wax.. dah 2 bulan tertunggak.. dia dah bagi message nak potong... cis....!! dah pakai kan sila2 lah bayar. xpe malam ni aku bayar ye... xpayah sibuk2 nak potong. alah baru 2 bulan. huhuhu. menyesal jugak pasang moderm ni... ingat kan amek pakej tu okey lah kan.. rupa2 nya sama je. huhuhu. tapi apa boleh buat kontrak 2 tahun... sila lah redha. tapi menyesal.... tetap ada.... menyesal2...!!!

p/s : penat nya badan.... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... huhuhu.... =p =p =p =p =p =p


0 comments: