Monday, May 21, 2012

Pre weeding story part 1





badan tersangat lah penat... sebab sabtu lepas pergi ipoh fitting baju sebelah perempuan... dimana majlis akan berlangsung pada 3 jun 2012.. nikah lepas asar 2 jun 2012. mula2 janji dengan encik iwan nak gerak ke ipoh pagi dalam pukul 9 pagi.... last2 pukul 11 baru gerak..huhu. adik aku yang yana number 2 last tu.. masa aku balik jumaat malam tu dia x tidur lagi.. macam2 soalan dia tanya... salah satu soalan paling top.. bila kak ayu nak balik shah alam...tu soalan yang akan ditanya adik2 aku bile aku balik sabak bernam.  sob2.. =( selalu2 okey je.. tapi kali ni agak touching sangat.... xpe2 walaupun kak ayu dah kawin.. adik2 kak ayu tetap di hati kak ayu.. jangan risau ye adik2.. sebab kak ayu sayang sangat2 adik2 kak ayu....

aku set jam pukul 8.00 pagi.. konon2 nak siap2 lah kan.. tapi serius minda aku.. badan aku...semua penat.. nak bangun pun xlarat... emmm.. dugaan betol.. nasib baik lah ada jam extra.. huhu.. yana ni memang bangun awal.. bagus betol.. sebelum pukul 9 tu entah berapa kali di kejut kan aku.. kak ayu cepat lah bangun.. kata nak balik pukul 9... laaa.. dia ingat rupa nya... terharu nya aku.... sayang dia sangat2... sangat.. last2 bile dia dah give up.. lantak lah kak ayu.. ang bangun lah sendiri.. hehe.. lepas dia cakap macam tu.. terus aku bangun... aku acah2 dia.. dalam hati memang nak bawak adik2 pergi ipoh.. aku tau diaorang memang nak ikut pun.. tapi malu kan...kan... hehe...

yana2.. nak x ikut kak ayu pergi ipoh.. dia cakap kakak nak ( cakap dengan nada malu2 kucing) tapi kak ayu kan terus balik shah alam.. aku pun jawab.. xpe.. kang kak ayu tinggal lah dekat bus stop.. kak ayu beli kan tiket.. dekat sabak ibu dan ayah amek lah kakak.. hehehe.. muka jahat. dia pun malu2 kucing... sambil tersengih... dia cakap... kak ayuuuu... ang ni.. hehehe.. emm xpe2 adik xbangun lagi.. kita tinggal lah adik.. kite pergi bertiga je. dengan pantas dia jawab... mana boleh kang adik menangis.. sayang jugak dekat adik ye.. ye memang sayang pun kan... tapi bila bergaduh.. memang aku rasa nak cubit sorang2.. tu lah kalau umur beza setahun.. kalau tengah baik.. baik ya amat.. kalau bergaduh.. emmm.. tension aku..

bersambung... nak keluar kejap.. ada hal... okey bubye... =)





0 comments: