Thursday, May 3, 2012

Holiday yang best =)



lokasi : terengganu... aku main snap je.. =) 

alhamdulillah...settle sudah.... dari johor ikut rombongan bertunang abang aku.. lepas tu ke kuantan ambil kad kawin aku.. selain daripada murah mak pun nak singgah kuantan bagi kad kawin aku dekat opah.. so alang2 kita amek je terus yang dekat sana.. kawan aku punya kedai.. murah okey.. 1000 kad kawin..1000 paper bag... harga adalah rm999.. murah kan?? murah kan?? hehe.. =)

lepas majlis pertunangan abang aku dengan kak yana hari ahad 29hb.. kite orang terus gerak ke kuantan, tidur rumah opah.. 30hb gerak ke terengganu pulak.. mak nak amek dadih dekat makcik..adik dia... sampai sana makcik pelawa tidur situ.. dia cari kan resort sebelah kawasan perumahan dia.. maka dengan itu tidur lah kiteorang dekat paka, terengganu...

petang tu anak2 makcik. dan adik2 aku ajak mandi kolam renang...terpaksa lah aku yekan.. tapi dalam hati memang sukaaa lah... =) wahhh dah lama xberenang... seronok nya berenang.. nak kata pandai memang xlah sangat.. tapi best jugak lah sebab dapat lepas kan gian nak berenang...nasib baik petang... kalau tengah hari mau aku kena sunburn lagi.. isykkk..xnak2 seram nyaaa...

1hb dalam pukul 2 petang gerak balik selangor..singgah kejap dekat klang tengok anak angah.. 28hb hari tu angah dapat baby baru.. nama nya hail ukail.. comel anak angah.. isyk2.. cucu2 opah dan tok wan semua lelaki... bila lah opah nak dapat cucu perempuan... angah cakap.. tunggu aku.. amin.. best jugak ada anak perempuan kan... boleh pakcik2 dia belikan baju cantik2.. hehe.. =p =p

johor - pahang - terengganu - selangor ... best nya dapat spend time dengan mak..abah..adik2.... sedih je bila abah cakap.. lepas ni bila lagi lah kak ayu nak naik kereta ayah jalan2 macam ni.. huhu.. cik ayu.. kena kuat.. kena kuat... =) xmau sedih2... =) =) kesimpulan nya...sayang mak..abah...adik2... sangat2...sangat2.... terima kasih mak abah... =) =) untuk semua nya... =)

p/s : best nya keropok.. otak2.. sata dekat terengganu... marvellous ... memang ummm.. kalau makan nak lagi.. nak lagiii... terbaik lah....!!! =)

0 comments: