Saturday, May 26, 2012

Dah start cuti... =)





selamat pagi semua... morning... morning ... buat kerja rajin2 ye.. hehe... yeepeee dah start cuti.. =) emm hari ni banyak tempat nak kena tujui.. nak kena pergi ampang bagi nenes dalam tin dekat paksu. sebab hari tu time ikut rombongan bertunang abang aku dekat johor tu.. diaorang cari nenes dalam tin besar tu xjumpe. last2 mak pesan suruh kirim dekat leha je.. cik saliha kan orang johor.. yeaahhh dapat lah 10 tin.. time kasih cik saliha... =) jasa anda amat lah dihargai...  =) =)



lepas dah pergi ampang hantar nenas dekat paksu.. kena pergi batu caves kejap dalam erti kata lain stokis biz aku .... sebab dalam duduk2 busy buat preparation untuk kawin ni.. ada 2 orang student nak dengar pasal biz koset ni.. wahhh bagus nya... dalam2 duduk study untuk last semester tu berminat jugak nak dengar pasal biz koset ni... alhamdulillah terbukak pintu hati nak start sebagai ahli dulu... xpe2 adik2 kita buat slow2 ye.. =) kang dah kerja kita pergi ke next step.... pape pun tahniah ye.... =) =)




lepas dah settle daftar kan kawan2 sebagai ahli tu.. kita move ke next destination... yang pasti nak singgah kejap dekat kedai yang jual2 barang2 nak buat hantaran. ada lagi yang kena beli... emm semoga jumpe lah apa yang dicari.. jumaat lepas cari dekat section 18 tu xjumpe apa yang nak dicari. emm lagi seminggu je ni.. kena buat final cek dah.. kena cek semua dah settle ke.. yang penting balik ni kena kemas rumah dulu.. lepas dah kemas baru lah boleh sambung buat hantaran... buat sendiri baru puas hati.. kan.. kan.. =)


0 comments: