Friday, May 25, 2012

Rumah sewa dah dapat =)



macam biasa gambar main google je.. thanks to google image =)

selamat tengah hari =) jumaat datang lagi.. syukur.. masih diberi peluang untuk melihat dunia ini.  hari ni kerja petang. duty dispense... emm... yeaahh esok dah start cuti.. terbaik lah kan. banyak kerja yang kena settle kan ni. xpe2 kita wat slow2.. kita buat satu2.. jangan pening ye. yang penting rumah sewa dah dapat.. deposit pun dah settle kan. esok teman kan encik iwan sign agreement dengan tuan rumah tu. tuan rumah buat agreement selama 1 tahun dulu.

xsabar nak pindah rumah.. emmm.. xpe2 kita sewa dulu.. ade duit lebih kita beli rumah pulak ye.. kita buat satu2. walaupun rumah sewa.. rasa macam xsabar nak hias2 rumah. hehe.. cepat2 lah boleh pindah barang2 kan. nasib baik dapat rumah sebelah ktm.. dekat sangat lah encik iwan nak pergi kerja..jalan kaki je.. xpayah nak letak2 kereta dekat ktm tu.. syukur.. dipermudahkan.. tuan rumah tu pun agak baik.. sebab dia bagi kurangkan cikit sewa nya..


0 comments: