Thursday, May 31, 2012

Pasti boleh





susah jugak kalau xde lesen kereta ni kan.. susah nak bergerak sana sini. nasib baik ada along dan kak long.. boleh lah mintak tolong.. terima kasih along n kak long. kalau dekat shah alam encik iwan yang tolong bawak kan.. cakap je nak pergi mana.. confirm sampai tempat tu... nak balik kampung... nak pergi ikea.. nak pergi pkns.. nak pergi plaza shah alam.. nak pergi pelabuhan klang.. nak pergi jusco bukit tinggi... sekarang ni jusco je suka pergi.. sebab dekat... malas dah nak jalan2 dekat shopping mall yang besar2.. penat nak jalan. huhu... nak tengok wayang pun dah malas... semua malas... encik iwan ajak 10 kali baru okey.

emmm.. nampak nya kena ada azam amek lesen kereta ni... hehe.. alahai rumah pulak sebelah ktm..  nampak nya nak amek lesen kereta jauh lagi lah dalam senarai top list yang kena buat lepas kawin nanti.  yeaahhh lepas kawin macam2 nak kena buat ni... harus bertindak... masa depan semakin mencabar.. apa2 yang kita buat perlukan komitment yang tinggi. kalau kita malas.. apa pun xkan dapat... kalau kita banyak bagi alasan memang susah lah nak capai apa yang kita nak kan. sebenar nya semua nya ada dalam diri kita sendiri..  kalau kita nak... mind kita dah set nak.. nak.. kita pasti boleh...


0 comments: