Wednesday, May 16, 2012

Fitting baju..




jadual sangat pack dengan macam2 benda nak kena  buat .. yeaahhh.. jumaat ni lepas encik iwan balik kerja nak balik kampung.. yeaahhh rindu dekat mak.. encik iwan cepat2 amik saya ye. sebenar nya sabtu ni nak pergi ipoh fitting baju sanding.. baju nikah.. baju malam berinai.. baju gaun xpayah tukar pape dah sebab hari tu dah ngam2 je dengan badan aku ni. makcik aku suruh datang awal sebab xnak bertembung dengan bakal2 pengantin yang lain.. dia cakap hujung bulan kang ramai yang datang.. takut xterlayan kang..



thanks to google image... hehe semua gambar2 aku google je dekat google image.. =)

0 comments: