Monday, May 21, 2012

Pre wedding story part 2



macam biasa : picture diatas google je.. thanks google image =)


sori tadi keluar kejap.. ada hal. jom kita sambung.  lepas aku dah puas usik2... aku pun cakap okey jom lah.. dia pun kejutkan adiknya.. adik2 bangun.. laaa alin ni rasa nya dia tidur awal semalam.. ni dia yang bangun lambat... alin tu memang... tidur lambat.. bangun pun lambat.. hehe.. sebijik perangai aku. isyk2.. macam mana boleh ter copy and paste ni. okey siap... inform encik iwan.. kami dah siap abang iwan.. ngam2 je kami2 semua dah siap encik iwan pun dah ada depan pintu pagar... xpayah lah kak ayu ni call banyak kali kan. bukan apa nak cepat.. takut sampai lambat. jom lah kita menuju ke ipoh... gerak dalam pukul 11 gitu.. 

singgah supermarket kejap.. belikan adik2 air dan makanan.. alas perut sebab sampai je ipoh kak long dah sediakan makanan tengah hari... terima kasih kak long. rindu pada anak2 sedara dah terubat... geram betul dengan alif tu dah la ringan.. kalau dia dah ngadap game tu buat lah apa pun... dia xkesah.. buat2 dan terus buat... sekali dia geram dia ketap bibir lepas tu dia cubit2 muka kita.. ha amek kau.. kacau i lagi.. kan i dah bagi cakaran maut punya... aduh... sakit lah cik de alif.. owh cik de sedap2 buli alif.. cik de xsedar ye... padan lah muka... hehehehe... begitu lah dialong dengan budak 2 tahun setengah kot.. hehe..cakap pun x clear lagi... xingat lah berapa umur dia.. alif2 umur u berapa?? 

lepas makan.. call paktam.. paktam suruh rehat2 dulu.. lega alhamdulillah.. boleh lah tidur kejap kan. lena jugak lah.. mandi2 solat2.. pukul 5 terus gerak ke kedai paktam. okey.. pertama try baju sanding... ha apa?? vontot sempit... hehe.. maklum lah keturunan.. nak buat macam mana kan. emmm.. nampak nya walaupun stress cikit2... badan tetap naik.. maklum lah dalam hati ada taman kan. eiii malu lah.. okey2 tukar topik ye. =) lepas dah test baju sanding baju nikah pulak.. lepas tu baju malam berinai pulak.. lepas tu turn encik iwan. emmm... dulu encik iwan saya sangat kurus dan kering nya... huhu... sekarang lepas nak masuk 6 tahun... jeng2... tunggu lah aku upload gambar sanding kang ye..

sebelum kawin xleh upload picture sama2.. kang abang2 aku jeling2.. hehe.. nak2 lagi yang number 3 tu. dulu pernah sound aku.. kalau abang nampak ang jalan dengan lelaki pegang2 tangan siap ang.. wahhh garang nya... takuttt... hehe..sebab tu xpernah upload picture dengan encik iwan...terima kasih ye abang semua take care dalam diam... hehe.. terharu2. lepas dah settle try baju semua... berbincang sikit2 dengan paktam.. okey settle... alhamdulillah semoga semua nya dipermudah kan dan semoga baju sanding tu nanti xde masalah lah... harap2 badan aku still mantain... go2 cik ayu... kawal nafsu makan tu sikit. 

 bersambung... nak tidur badan penat sangat2... esok pulak kerja pagi.. okey bubye =) 


0 comments: