Thursday, May 24, 2012

Settle satu-satu...





eh2 dah nak dekat pukul 12 malam.. emm walaupun kerja double... tapi xterasa sangat... huhu... rezeki2... kerja yang xberapa nak busy sangat hari ni. shift pagi dekat inpatient.. pagi2 xde banyak mana pun prescription yang nak kena key in dan prepare.. tapi time lunch time... wow.. tiba-tiba ward vip ramai patient new admission. nasib baik lah ada student tolong. terima kasih...terima kasih. 

emmm...syukur sangat2... kerja hari ni xde busy mana pun. eh2... dah masuk hari kahmis lah. esok dah hari jumaat... yeaahh jumaat last kerja. hari sabtu nak kena kemas barang2 ni.. waaahh banyak nya barang nak kena bawak balik kampung.. nasib baik lah sabtu tu dah start cuti kan.. maka senang lah kerja aku. xde lah kelam kabut sangat. ahad baru balik kampung. alhamdulillah rumah sewa pun dah dapat... 




balik kampung banyak nak kena buat ni.. nak kena buat hantaran.. nak kena pergi klinik gigi.. nak kena urut2 badan.. nak kena buli adik2... nak kena kemas rumah... nak kena berangan kejap.. nak kena call encik iwan.. tanya dah buat apa.. kerja macam mana..makan apa..nak kena tolong mak setting barang2 dekat rumah baru... huhu... wow... kurus aku macam ni.. kompem aku lupa nak makan kang... 

kalau banyak kerja memang lupa nak makan.. cuba kalau banyak masa... memang fikir makan je lah.. tapi kalau dah malas... sanggup lapar tu... malas tu lagi penting.. hehe.. tapi dah kawin harus berubah 360 darjah. ingat pesan mak..ingat pesan mak. ye encik iwan nak makan apa hari ni?? ha?? nasi bungkus je?? okey kang saya beli kan.. hehe.. alamak tau mak aku...habis aku.. mak.. tumpang lalu kejap ye..hehe.. =) 


0 comments: