Monday, May 7, 2012

Tembam nya pipi..



sumber picture : dari google... thanks google image =) 


laparnya perut...... emm...nak makan apa ek untuk malam ni...  menu untuk lunch sekali dengan minum petang pada pukul 5 tadi.. maggi kari.. yeahhh.. itu lah makanan paling senang sekali nak buat. @ menu orang bujang. bulan depan xboleh dah malas2.. maka nya dah jadi isteri orang bulan depan kan.. kena lah rajin2 kan diri tu tau cik ayu...

malas nya lah nak keluar rumah.. nak pergi beli makan.. kalau boleh nak order je mcDelivery tu ha... tapi terpaksa lupa kan niat sebab pipi sudah tembam.. ini semua kerana holiday selama 5 hari yang best tu. menu diet semua lupa.. makan ikut suka hati.... eii... seram2 kang nak fitting 19 hb ni.. takut woo... mintak2 cik ayu still maintain je berat tu... =)

kesimpulan nya....apa pun jadi.. untuk kerja malam ni... aku mesti kena makan.. hehe.. lapar wooo nak berjaga 10 jam ni.. nak makan apa ek.. beli roti satu buku.. then makan sorang2.. hahaha... nasib baik ada korest premium beautiful + lactolite... sayang lah lebih.... muaahhh.... okey nak mandi..nak siap2 pergi kerja malam untuk second night... bye...

0 comments: