Monday, May 7, 2012

Hujan di pagi isnin



macam biasa.. gambar copy dari google.. =) 


Jam pukul 7.15 pagi.. aku punch out.. yes.. duty malam untuk first night dah habis.. maka jom lah kita pulang ke rumah. bila dah sampai luar.. emm hujan... nasib baik ada helmet.. so kita redah je lah.. dalam hati bertawakal semoga selamat sampai ke rumah.. basah jugak lah baju... tapi lupa kan je.. yang penting balik rumah dengan selamat... sampai rumah dah siap2 buat semua kerja.. mandi.. kalau xmandi kang demam pulak.. susah2...

balik rumah matlamat utama nak lipat kain 2 hari lepas... disebab kan pagi tadi dating dengan encil iwan.. maka tersadai lah kain2 dekat ampai tu ha.. lepas dah siap lipat kain.. nak kemas2 barang yang bersepah cikit2 tu.. alhamdulillah siap dah semua nya.. sebelum tidur tunggu kain dalam mesin siap.. dah siap sidai baru lah tidur... yes tidur.. xtahan dah mata ni... nak tidur... aiii kain cepat lah siap ye. best nya tidur dengan cuaca yang macam ni..  

0 comments: