Thursday, February 28, 2013

Pasti boleh.. =)



Malam2 cam gini... Update guna ipad saja lah. Laptop dekat luar... Takut pulak nak lepak sorang2 dekat ruang tamu tu...huhu. Encik suami dah lena tidur... Penat sangat nampak gaya nya. Jelez nya... Aku xboleh2 pun nak lelap kan mata. Wahai mata cepat lah mengantuk esok aku nak kerja. Emmmm... Hari ni off day. Dan jom lah kita ganti puasa ye. Lagi 2 bulan lebih nak beranak. Puasa x habis2 lagi ganti... Hehehe. Okey ada lagi 6 hari... Go2 ayu... Ayu kan kuat..  Hehehe =) saiko diri sendiri okey. =) Semoga dengan saiko diri sendiri aku mampu sempurna kan lagi 6 hari tu.

disebab kan malam semalam xmakan malam sebab penat xterkata... Dan sahur nya pun tidak. Maka terbaring lemah lah aku hari ni... Huhuhu. Lepak2 je depan tv. Semua kerja siap buat. Last2 nak sapu sampah dah xlarat... Give up je lah. Terus baring je depan tv. Hehehe.. Dan akhirnya berjaya jugak melawan nya. Dapat lah ganti sehari puasa... Alhamdulillah. bila siang dah tidur lama.. Macam mana lah nak lelap kan mata ni... Huhu.. majalah pa & ma dah habis dah aku baca... Ingat kan boleh membantu. Tapi xjugak...tetap jugak segar je mata ni. Redha je lah kalau esok mengantuk pulak.

P/ s : untuk encik suami... Bila tengok awak tidur... Nampak sangat betapa penat nya awak berkerja... Mencari rezeki yang halal untuk kita 1 keluarga... Penat ulang alik naik tren... Lepas tu naik lrt... Kadang2 xdapat duduk. Deakt tempat kerja pulak macam2 hal. Tapi awak xpernah mengeluh... Terima kasih awak... Sayang awak sangat2. =) =) nasib lah ktm sebelah rumah je. Lagi pun dia memang suka naik tren. Senang kata nya. Pagi2 boleh tidur. =) lepas tu jimat berganda2. =)

0 comments: