Friday, February 15, 2013

Kepenatan...



eh2 dah jumaat rupa nya. terasa macam hari rabu je. maybe disebabkan laki start kerja hari rabu tu yang macam xberapa nak percaya... okey2 fine hari ni hari jumaat... (dalam hati sebenar nya suka sangat...hehe) minggu ni adalah minggu yang sangat penat. entah kenapa. tapi xpe esok je last kerja minggu ni. ahad cuti.. yahooo... ahad ni masa untuk merehatkan2 diri. dan lagi penat layan kerenah manusia yang bermacam2 ni. semua benda xkena.. semua benda nak complaint. belajar lah redha dengan keadaan. selagi xmelampaui batas... selagi tu kita boleh ikut. kalau asyik nak complaint je.. hidup pun xaman. peace yooooo =)

p/s : kepala sakit nya hari ni. balik2 kerja terus tidur. lepas mandi baru okey. alhamdulillah. ujian yang ALLAH berikan itu pasti akan ada sinar cahaya di penghujung nya. apa yang penting kita jangan sesekali give up... terus kan usaha dan berdoa. alhamdulillah... bersyukur dengan semua2 nya. =)







0 comments: