Friday, February 1, 2013

Mood kelaut.......



bosan sudah duduk rumah sorang2... huhu. nak tidur dah terlebih2 tidur... nak buat apa lagi ye?? semua kerja dah siap2 dah pagi tadi... nak mengadap laptop pun bosan... hehee =) =) hai air pulak xde lagi. kata nya pukul 12 je.. ni dah pukul berapa pun xde air lagi. cepat2 lah ada air balik. nak iron baju macam malas... boleh?? huhuhu. kerja malam lagi minggu ni.. macam bosan lah nak kerja malam minggu ni. macam xberapa nak ada mood... sekarang ni mood aku bila malam je nak rehat2 kan badan dekat atas katil. bukan nya kerja malam ...sebab kalau kerja malam ni... lain macam je rasa perut bila bangun tidur. ye lah bila malam xtidur 10 jam kan. balik tu harus lah tidur sampai pukul 4 petang. bila lunch pun dah skip.. harus lah petang tu aku merana ketidak sedapan badan ni ha. hehehe... banyak cantik kau kan kerja diam2 sudah.


0 comments: