Tuesday, February 26, 2013

Happy birthday untuk diri sendiri =)



happy birthday untuk diri sendiri pada 22.2.2013...  alhamdulillah umur dah 24 tahun ... muda lagi kan..hehe... cuma jodoh datang awal... alhamdulillah. saja je besar kan gambar kek tu... hehe. terima kasih abah sebab beli kan kek. siap beli kan warna purple lagi. dia cakap... abah ingat kakak suka warna purple.. tu yang pilih kek warna purple jugak. waaahhhh... seriously... sangat2 terharu. ni kek ice cream... ice cream keladi... sedap sangat. terima kasih abah... malu2... hehehe... dah kawin pun abah tetap beli kan jugak kek untuk aku... =) =)


happy birthday to you... happy birthday to you... happy birthday to ayu... hehe... terima kasih semua =) 


bersama suami yang tersayang dan tercinta... hahaha... =) =) 


bersama mak ku yang tersayang... semoga mak cepat2 baik.. boleh berjalan macam biasa... amin... 


jom kita potong kek... budak ni dah xsabar nak makan.. 


along nak kek.. along nak kek... hehe.. kantoi... mifdhal ajmal... mifdhal ajmal... =)


taraaa.... cantik x kek saya.. hehe... sayang pulak nak makan... lawa sangat warna dia... =)


alhadmulillah umur dah semakin meningkat. maka harus lah lebih matang. insyaallah tercapai impian aku.. nak anak umur 24 tahun... insyaallah. terima kasih kepada... mak... abah.. angah..kak ngah.. yana.. alin... terima kasih... dan jugak anak sedara yang kantoikan kek yang tok wan beli kan ni... hehehe.. ajmal.. ajmal. nak tergelak aku bila dia suruh laki aku ambik kek tu dalam kereta abah. "pak de... along nak kek.. along nak kek.. ambik kan lah kek dalam kereta tok wan.. along nak kek.. along nak kek "  hehehe... laki aku pandang aku senyum2 je.. aku pun nak tahan gelak dah.. nasib dapat cover.... hehehe. apa2 pun. terima kasih abah.. walaupun dah kawin.. dan xlama lagi nak dapat anak.. abah still lagi beli kan kek untuk birthday orang. =) sayang semua2 family saya... =) = ) 


ini lah mifdhal ajmal.. hehe... =) =) okey mifdhal.. besar kang mak de paksa ang baca entry ni. hehehe =) 



0 comments: