Wednesday, February 20, 2013

Cuti pertama untuk 2013 =)




hari ni duty pagi... so bila dah cukup masa kita balik lah =) tapi balik lambat cikit sebab makan dulu. blah dari hospital pukul 3 lebih jugak. lepas balik terus ke pasar mini.. beli lauk. sebab mood nak masak dah datang. kalau dah tekak nak sangat makan udang. terpaksa lah beli kan... udang masak sambal...yum2 =)

hari ni mood sangat lah happy sebab yeaaahhh esok dah start cuti... =) kalau encik suami dah start cuti jugak kan best. tapi xpe lah.. nak buat macam mana kerja kan.. =) esok lepas dia balik kerja terus gerak balik kampung... esok kena rehat cukup2.. bersedia lah untuk kenduri... confirm pinggang aku sakit.. =)

hari jumaat mak ada buat kenduri. kena simpan tenaga cukup2 ni. nak2 lagi bila tengah pregnant... kalau time dulu2 laju je gerak sana sini.. berat pun okey cun je.. hehe.. sekarang ni kena hati2. okey baby... mama jaga diri baik2. jangan risau ye... =) =) xpe2 lepas beranak harus diet sungguh2...go2 ayu....

alahai... malas nya nak packing baju... kenapa lah malas sangat ni. huhu. esok sebelum balik kampung kena iron siap2 baju kerja. siap2 kemas rumah.. siap2 lipat kain.. siap2 basuh kain. kang xde lah dah penat2 balik dari kampung nak kena buat tu semua. bila balik... tenang je... sebab semua dah siap =)



0 comments: