Friday, February 1, 2013

February sudah.... =)




1.2.2013... selamat pagi semua... =) dah masuk bulan February dah. alhamdulillah masih diber kesempatan untuk bernafas. malam ni night duty. so pagi2 ni lepak2 kan diri lah buat apa2 kerja yang patut dibuat. bosan nya lah sebab encik suami kena kerja... kerja di public holiday... dia kan area wilayah persekutuan. so di sebab kan bulan 2 ni banyak cuti.. jadi dia kena lah buat over time... masa public holiday. kalau dia cuti kan best... huhu. boleh ajak dia breakfast sama2... ajak dia pergi sana.. pergi sini. emmm... xpe lah redha je lah. eleh kau ayu... kau pun ada jugak kan kena kerja time public holiday.. encik iwan okey je... hehe =) 

awal aku bangun hari ni... sebab nya kejap lagi ada orang nak repair tangki... so dia akan tutup sekejap lah air. pukul 12 kang insyaallah ada balik air.  nasib encik suami kerja.. dia terbaca notis dekat tangga .. masa nak pergi kerja pagi tadi. rasa nya semalam dah dia tampal tu. sebab selalu kalau diaorang nak repair tangki awal lagi dah tampal. macam mana lah aku boleh xperasan ni.  kalau x... haaa.... memang xmandi lah kau kan. bangun pagi2 dengan semangat nya... mula2 kita kena lah mandi kan.. lepas tu... jom kita basuh kain baju semua. lepas tu sapu sampah... mop lantai.. lipat kain 2 hari lepas.. dah siap semua kerja... =) 

p/s : lagi 21 hari umur pun akan meningkat... =) 


0 comments: