Saturday, February 16, 2013

Mengidam ikan patin... =)



thanks mr.google... =) copy n paste dekat google image je... =) =) 


sejuk shah alam malam ni. sebab baru lepas hujan. ingat lepas maghrib tadi nak keluar pergi beli barang2. last2 cancel sebab hujan. malas nak keluar. so duduk je lah rumah diam2. hari ni duty dispense... tapi pembantu je. dispense 2. alhamdulillah patient hari ni semua nya baik2.. hehehe... suka sangat lah.

balik2 ajak encik iwan makan ikan patin dekat section 15... tekak ni teringin lagi nak makan. nasib lah ada dekat2 cini je. makan dekat kedai temerloh catering. harga pun okey. xde lah mahal sangat. alah xkesah lah. kalau dah teringin tetap jugak kena makan. kalau xmakan kang lagi lah susah kan.. hehehe =) 

lepas makan jom lah kita balik. masa nak balik tu dekat kaunter ada jual durian crepe. apa lagi terus amek dan bayar lah. yeaaahhh... dapat pun makan durian. walaupun bukan original.. dapat rasa2 macam durian pun jadi lah. nak buat macam mana... kena mengikut perintah encik suami. okey baik =) 


bila perut dah kenyang... hati pun senang. sampai2 rumah tukar baju.. solat semua... jom lah kita tidur ye. mata dah mengantuk... badan pun dah penat. dan yang paling penting pinggang pun sangat lah sakit. sabar je lah. dugaan masa mengandung. xpe2 okey je... xsabar nak tunggu baby ... lagi 3 bulan je lagi =) 

25hb ni ada appointment dengan doctor. appointment yang lepas baby malu nak tunjuk jantina. tapi yang lepas2 doctor cakap insyaallah baby girl... xpe2 kita tengok 25hb ni ye.. xpe lah girl ke boy ke janji ada anak sendiri.. dan janji baby sihat... xpe2 nama dah stand by dah untuk kedua2 jantina... 

biasa lah anak sulung kan... semua nya semangat. hehe. adik2 aku yang perempuan dekat kampung tu pun xsabar nak tunggu anak buah baru dia ni ha. hari tu yang si kakak... bagitau.. yeaahhh lagi 3 bulan kak ayu nak dapat baby. kak ayu duduk sini lama2.. amboi... suka ek.. kang korang2 tolong jaga ek.. =) 

p/s : oh my baby... sayang kamu sangat2... lagi 3 bulan sahaja lagi... mintak2 semua nya selamat. amin. 


0 comments: