Thursday, February 28, 2013

Gender baby =) =)




25hb hari tu buat check up dengan doctor... alhamdulillah gender baby dah nampak... maka perempuan lah anak encik idzuan... hehe. suka sangat dia tu ha. dia memang nak anak girl. insyaallah. =) alhamdulillah baby sihat... degupan jantung pun okey. mak dia punya tekanan darah pun normal. semua okey. cuma nya... berat mak nya dah naik lagi... hahahaha... apa boleh buat kan. redha je lah. kang2 dalam pantang kita diet lah ye. insyaallah.. pasti boleh kan ayu... hehehe =) berat baby dah 1.1kg.. baby2.. jangan kecik2 sangat.. dan jangan besar2 sangat.. eiii.. xnak lah fikir... redha je lah... huhuhu... semoga semua nya selamat.. dan dipermudahkan.

p/s : xsabar nak tunggu baby.. sekarang baby dah 6 bulan +++ minggu depan masuk 28 weeks.. bersamaan 7 bulan lah.. so2... lagi 2 bulan lebih je lagi baby nak keluar...=) =) insyaallah ni cucu perempuan pertama untuk tokwan dan opah... hehe =) =)


0 comments: