Thursday, March 22, 2012

Selamat petang semua



cantik nya pemandangan ni.. sempurna ciptaan NYA... alhamdulillah...


selamat petang kepada semua kawan2 yang dikenali atau yang x dikenali.. semoga anda sentiasa sihat dan ceria.... amin.. wah... lapar nya perut aku ni.. nak keluar malas.. kenapa lah malas sangat kan. nak masak meggi pun malas... kan bagus kalau meggi tu dah siap masak.. senang aku terus makan je kan.. hehe

bila perut lapar macam ni terasa nak makan semua benda... nak makan double cheese burger dekat MCD.. nak makan nasi goreng USA dekat kedai tepi appartment tu. nak makan goreng pisang dekat depan KTM shah alam.. nak makan big apple.. nak makan tart telur dekat KING... wahhh.. best nya......

macam lah perut tu besar sangat kan nak makan macam2... huhu.. makan 1 makanan je dah surrender kenyang.. eh2.. bila makan sila lah berhenti sebelum kenyang. ni kalau dah makan sampai kenyang.. dah kenyang still makan lagi.. mana x mengantuk nya kan... bila mengantuk mula lah malas nak kerja.. =p =p

0 comments: