Friday, March 23, 2012

Maggi kari satu




agak bosan jugak hari ni.. xtahu nak buat apa.. tapi kemalasan tetap bermaharajalela dihati aku ni. malas nya nak keluar.. nak tukar baju lain.. nak start motor.. nak panas kan engine tu.. aduhhh.. malas betul... tapi perut lapar lah.. nasib baik ade meggi sebungkus dekat dapur tu ha... dah lama meggi tu tersimpan..

kesian pulak aku tengok kan.. baik aku habis kan hari ni.. xpe2 dalam fridge tu ada lagi popiah frozen.. popiah tu senang je... tuang minyak dalam kuali.. lepas tu tunggu kejap.. lepas tu masuk kan popiah dalam kuali... ha..lepas dah 2-3 minit macam tu dah siap popiah tu.. hehe... yeahhh ada jugak makanan...

kan best kalau bangun2 je ada orang tolong sediakan makanan.... aku kalau dah malas nak keluar..memang malas lah.. sanggup tu xmakan.. makan je biskut cicah vico 3 in 1 tu.. meggi ke.. karipap frozen ke.. hehe.. memang zaman bujang2 ni senang kan.. jaga perut sendiri je.. kang dah kawin..sila lah berubah 360 darjah.

0 comments: