Sunday, March 18, 2012

Makan



comel nya budak kecik ni... geram aku... =) ni aku copy dekat google.. thanx google image =) 


hai semua.. selamat tengah hari. bangun2.. sape2 yang xbangun2 lagi tu sila lah bangun kan diri anda. =) hari ahad ni cuti. nak pergi mana ek? perut sangat lapar. tak tahu nak makan apa. kalau lah setiap hari macam ni.. memang berat aku boleh turun 5kg dalam masa sebulan. hehe..

emm.. memang fail betul kalau nak makan apa sekarang ni. entah mana tah hilang mood nak makan. tapi kalau dah makan.. memang makan sungguh2. cuma nak pilih nak makan apa je yang fail. malam2 memang jarang dah nak makan.. punca utama sebab malas dan xtahu nak makan apa..

ada jugak kan orang yang malas nak makan.. hehe.. aku kalau dah malas.. memang susah nak makan. kemalasan menguasi semua nya. tapi kalau dah makan...makan2 je.. sebab tu berat ni cepat naik.. dan lambat turun..haha. tapi sekarang memang kena diet. kalau x.. xmuat pulak baju kawin.

0 comments: