Tuesday, March 27, 2012

Nutox Oxyfusion product




terima kasih nutox.. saya sangat suka dengan hasil nya. masuk ni dah 2 bulan dah pakai product ni secara konsisten. maksud nya memang pakai je lah setiap hari. yelah pape product pun kena lah konsisten kan. kalau tak konsisten memang xberapa nak menjadi lah.

mula2 try yang serum dan moisturiser je... lepas tu disebab kan keadaan bumi yang semakin panas dan kulit kita memang memerlukan sunblock jadi aku pun beli lah sunblock.. bila dah beli sunblock terambik pulak toner. toner dia best.. spray je dekat muka.. lepas tu rata kan lah seluruh muka..

lepas tu beli sekali krim malam..supernatural night cream. lepas tu beli pulak ageless eye refiner.. sebab mata dah macam kedut2.. stress memanjang kan.. huhu.. dan sekarang... aku sendiri rasa lah kan.. huhu...rasa nya macam sihat je kulit tu... best lah... alhamdulillah dah jumpe dah product yang okey..




mintak2 lah okey je.. malas dah nak tukar product2 len.. lagi pun nutox ni ada sarang burung.. awet muda... harus lah awet muda kan.. lepas tu free dari parabens.. eh2 bahaya jugak kan parabens ni... nak info lebih lanjut pasal parabens ni korang boleh google sendiri lah... hehehe 

yang best nya product ni leh tahan 2 bulan lebih... so tahan jugak lah kan.. beli skali... tahan 2 bulan lebih.. jadi relax2 kejap... lepas tu beli balik yang mana dah habis. yang paling best... dia cepat serap dalam kulit.. so kalau dah kelam kabut pagi tu bangun lambat... pakai bedak sekata je. best lah =) =) 














credit to : aku copy picture dekat cini...t.q



2 comments:

mizzura said...

Wah byk plak step dia kn..berminat nk try ni ngah cr review je..

aYu said...

Best =) pakai banyak2 step pun kulit muka still rasa ringan ... Cept serap dalam kulit muka. Dia ade pack percubaan.... =)