Friday, March 23, 2012

Rezeki ku =)



suka tengok gambar ni.. cantik...  motif sebab aku nampak kurus...hehehe...


 muka yang sentiasa blur je.. huhu... yeahhh...makcik bertuah..makcik bertuah... terima kasih2...  


entri ni dari hari tu lagi nak buat.. tapi asyik xde masa je.. jadi disebab kan hari ni macam terlebih2 pulak masa sampai kan xtahu nak buat apa kan.. jom lah aku update entri ni... hari tu awal bulan 3 hospital tempat aku berkerja ada buat dinner.. hari selasa je yang aku ingat. tarikh sangat2 aku lupa.. entah x boleh nak ingat.

bertema kan tahun 50an... alamak.. nak pakai baju apa.. mula2 nak pakai baju polka dot  yang merah tu.. tapi terlalu lah sempoi sebab pakai dengan sua jean je kan. last2 aku pakai baju songket biru.. baru lah nampak macam perempuan melayu cikit kan.. memang semangat KPJ lah.. biru dihati... memang suka sangat lah biru tu. tettt...

sebenar nya aku rembat je baju apa yang ada... malas nak beli2 baju baru ni.. alah pergi sebab nak makan FREE je.. hehe.. dah makan kita balik kan. tapi rezeki kot malam tu... cik ayu dapat lucky draw tau.. number 14. memang cik ayu xsangka lah... tu lah first time tersenarai dalam lucky draw.. tekejut cik ayu.. nasib xtercekik

pape pun cik ayu tetap bersyukur kepada NYA... kerana dengan izin nya.. cik ayu terpilih. mungkin rezeki nak kawin kot.. betul lah orang cakap rezeki orang nak kawin ni lain macam cikit kan. alhamdulillah... kadang2 encik iwan yang terpilih untuk mendapat rezeki lebih...dan kadang2 cik ayu...syukur YA ALLAH. alhamduilllah.

pape pun makanan malam tu semua best2.. kenyang sangat2... terima kasih KPJ selangor. oh lupa pulak.. aku dapat voucher jusco rm200.. mula2 macam sedih..kenapa aku dapat kecik je.. hehe.. rupa2 nya ALLAH nak bagi hadiah yang paling indah.. sebab nak kawin kan..dapat lah guna buat beli barang hanataran.

jimat dah rm200 aku time beli barang hantaran tu. selebih nya bayar lah guna duit sendiri.. sayang kalau beli kurang dari rm200 kan.. xde refund duit pun.. baik beli barang lebih2... then bagi voucher rm200 tu lepas tu tambah lagi beberapa RM dengan duit sendiri.. dah settle dah barang nya. guna voucher tu beli kasut kerja encik iwan.

cantik kasut tu.. mintak2 tahan lama kan.. harga pun agak kebabom.. bunyi tapak kasut memang power... hehe.. comel je kasut tu.. ada tali cikit dekat depan nya.. tali tu hanya untuk hiasan sahaja... encik iwan yang pilih... aku xkesah..sebab bukan kasut aku pun kan.. hehe.. lagi pun dia yang nak pakai.... aku tolong iya kan je.. hehe..


jom kita makan sampai kenyang... sebab matlamat utama aku datang sebab nak makan FREE je.. hehehe


ni hadiah utama.. gila comel lah motor ni.. cute je.. vespa apa tah model nya.. tapi serius comel.


ini adalah aksi bebas.. ha suka hati kau nak buat apa... macam2 gaya ada ni...


student yang tegah practical... dari kiri aina syakirah.. nina sofia... umi hanani.. best2 nama diaorang ni.. 


ni semua dari product yang sama... KPJ kolej.. huhu... 


osbon buat persembahan... 


pengacara malam tu nurul syuhada nurul ain... 

4 comments:

Wanie said...

Hi. congrats. tgh blogwalking jmpe pulak ur blog. nice blog. rs mcm knal 1 of ur brother. HN hazrul kan? dulu sekolah teruntum. rs nya i 1 batch dgn dia dulu. send my regards to him. u haf any facebook account?

aYu said...

hi kak.. thanx =) a,ah tu abang sy num 3.. a.ah kiteorang pernah sekolah situ. insyaallah =) ada..Nor Hidayu =)

Wanie said...

owh. ur brother ada fb? da lama tak reunion nih since standard 6. ur family semua dah pndah sabak bernam la skarang ye?

aYu said...

ada =) a.ah kakak dah pindah sabak bernam tahun 2006..