Monday, March 26, 2012

Indulgence cake




hari ni 25hb... happy birthday abah.. semoga abah panjang umur dan dimurah kan rezeki... terima kasih sebab abah xpernah berkira untuk anak2 dia kalau dia ada duit. apa yang anak2 dia nak.. semua dia beli kan.. terima kasih abah... semoga abah sentiasa sihat.....

semalam perancangan nak sambut birthday abah dekat MCD teluk intan berjalan dengan lancar.. sampai2 teluk  intan.. drop kan yana alin dekat MCD.. cakap dekat mak nak amek kawan dekat bus stop.. huhu.. yes.. mak percaya.. tapi sayang cikit lah sebab aku lambat... sori semua

kesian jugak kak long... sebab terpaksa tunggu lama2 dekat bus stop tu kan. sori.. sori.. hehe..  beli kek dulu baru pergi amek kak long dekat bus stop.. yes ni lah surprise yang sangat surprise sebab semua xtahu pun.. huhu.. terbaik lah kak long.. adam alif... dan zida... adik kak long

sampai2 MCD semua menjayakan watak dengan baik.. surprise.. aku bawak kek.. semua follow dari belakang.. yes... abah dan mak terkejut dengan kehadiran cucu2 dan menantu sulung dia. rancangan berjaya.. amin.. alhamdulillah.. rindu dekat adam n alif.. haiii... geram aku... =)

abah cakap.. abah rasa kak ayu mesti beli kan kek... abah agak2 beli yang kecik je.. sekali kek besar daaa... hehe... kek dari secret recipe... coklet indulgence... yummy2... yeaahhh nasib baik semua orang suka... terima kasih2.. sayang semua.... =) =)



0 comments: