Thursday, March 22, 2012

Purple




alamak.. mengantuk nya mata ni.. emm.. macam mana ni.. lagi 4 jam baru habis shift ni. mata2..sila lah bertahan.. tuan mu ini sedang bekerja... kang esok lepas je pukul 7 pagi.. kita tidur ye.. tidur sampai puas.. bila zohor sila lah bangun balik tau. lepas tu kita sambung tidur... wah..indah nya hidup di zaman bujang2 ni.

sekarang ini.. cik ayu sangat suka kan warna purple... yeahhh.. ungu di hati ku. asal tengok warna purple je.. eh2 cantik lah barang tu. sejak tema kawin warna purple.. terus jatuh cinta kepada warna purple. dulu xde lah minat sangat pun. sekarang ni je yang menjadi2. nak buat macam mana... terima je lah..

encik iwan... rindu lah dekat awak.. awak rest cukup2 ye.. cian awak penat kan. awak jangan nakal2 tau. kang kita tarik telinga awak.. hehehe... =p =p cepat lah pukul 7 pagi... xboleh blah dah mata ni.. fuh2.. mintak2 kang tengok jam dah pukul 7 pagi... haha..sila lempang laju2.. eh2 baru pukul 3 pagi dah... hehe...

mood... jom tukar template blog warna purple.. macam cantik sangat lah warna purple bagi aku sekarang ni.. kalau boleh semua nak warna purple.. harus lah minggu depan aku cari cover phone warna purple.. encik iwan..sila bawak saya ke kedai nset.. nak cari cover nset warna purple.. terima kasih..sayang awak.. =)


0 comments: