Sunday, March 4, 2012

Kursus kahwin part 1 =)


pizza ditengah malam2.. habis diet ku... huhu.. nasib baik ada lactolite =) 


rainbow cake... ni hari khamis punya... huhu... =) 

hari ni cuti... cuti.. =) cuti sebab nak pergi khusus kahwin. kalau nak kawin.. wajib okey hadiri khusus kahwin. hari sabtu start pukul 2.30 petang... bertolak dari shah alam lambat jugak dalam pukul 1.30 petang. sampai2 sana dalam pukul 2.15 gitu. aku pilih dekat wangsa walk.. astana mukmin. aku terjumpe dekat Internet. alhamdulillah sangat berpuas hati untuk hari ni.. santai.. siap gelak2 lagi. memang lawak lah... =)

habis tepat pukul 7 petang. esok sehari lagi.. start pukul 9 pagi. dia pesan suruh punctual. harge still rm80 lagi untuk seorang. makanan pun disedia kan. sangat2 okey lah kan. bayar rm80 je makan pun ada. so xpayah nak pening2 kepala nak makan dekat mana. tempat pun selesa.. ber aircond. esok lama cikit lah.. start pukul 9 pagi..habis pukul 7 petang. ada minum pagi.. makan tengah hari.. dan minum petang sekali.

lepas habis.. encik iwan ajak teman makan.. kite orang memang selalu fail kalau decide nak makan dekat mana.. haha.. sangat2 lawak. niat dihati nak makan dekat kedai dekat2 dengan rumah aku ni ha. sekali tengok.. full.. so beralih arah lah... pusing2 shah alam.. alamak..xtau nak makan dekat mana. last2 encik iwan ajak makan dekat pizza je.. lawak betul punya jauh round2 last makan dekat pizza depan ni je ha... =)

terima kasih encik iwan. untuk macroon yang 10 itu.. untuk red valvet cake... untuk rainbow cake.. untuk pizza... semua tu untuk belated birthday cik ayu dia ni ha.. terima kasih ye... =) kenyang... erkkk.. alhamdulillah... wow..!!! banyak nye makan kan.. nasib baik ada lactolite.. makan banyak mana pun... sebelum tidur amek 1 paket.. esok pagi2 confirm buang!! wehhoooo.... syoikkk lah... =) =)





ha... kawan2 ni lah rahsia saya jaga berat badan..setiap malam saya confirm amek 1 paket tau.. esok pagi2  confirm buang. selesa sangat perut ni.. masala sembelit pun boleh jugak try..confirm lancar je pembuangan tu..xde dah lama2 dalam toilet.. hehehe =) serious sangat2 suka dengan lactolite... terima kasih lactolite!! saya sangat berpuas hati dengan hasil nya...!!! weeehhooooo..... =) =) sayangi lah diri anda....

harge sekotak rm 158 ada 25 paket. kalau beli 3 kotak ada harge special tau =) sapa2 yang nak try tu.. just pm ke email saya... yuyu628289@yahoo.com... jangan malu2.. pm je... =)

1 comments:

aYu said...

owh.. really?? cube lah lactolite.. confirm best =) perut sentiasa selesa.. =)