Wednesday, March 21, 2012

Hantaran.. =)




selamat tengah hari semua... hari ni aku kerja malam.. disebab kan semalam dah ter tidur awal.. maka harus lah hari ni bangun awal kan. nak buat2 tidur pun memang xboleh sebab kalau buat2 paksa tidur.. bila bangun kompem pening kepala.. nak berdiri pun macam nak jatuh balik lepas tu kena buat2 tidur lagi.. hehe.. teruk2..

lepas bangun dengan semangat nya aku lipat2 kain yang 2 hari lepas punya.. lepas tu sidai baju semalam.. ni semua gara2 penat disebab kan buat hantaran. lepas tu terbaring dan tertidur.. kesian baju tersadai dekat dalam bakul tu semalam. baju uniform kerja terpaksa basuh balik disebab kan ada bau yang xberapa nak best.

sakit jugak belakang aku ni.. huhu.. yeaaahhh...hiasan hantaran dah siap... siap 1 kerja... alhamdulillah... kang tinggal ikat kan bunga dekat bakul tu je.. nak gam xboleh.. sebab bunga tu macam besar. last dapat idea ikat je dengan dawai halus.. baru lah ummmppphh.. kukuh...kalau gam kompem xkukuh kan.

tengah hari ni nak g talk dekat hospital.. ada talk dekat pharmacy.. company ubat apa tah yang buat. sebenar nya xtau pun.. tapi tadi kak liza yang ajak... aku on je.. disamping mendapat ilmu.. harus lah dapat makan free kan.. dah lah perut macam lapar ni.. nak makan..nak makan.. hehe.. =) encik iwan... sayang awak...!! eh?? tibe2 je kan..  =)

0 comments: