Friday, April 26, 2013

Hari last untuk 7 hari yang ditinggal kan. =)






salam jumaat semua. alhamdulillah... dah jumaat dah.. yeahhh esok balik kampung... =) =) rindu dekat kampung. =) =) pagi pergi sarapan... lepas tu temankan encik iwan services kereta baby persona. oh sebelum tu settle kan payment monthly yang sepatutnya dibayar. oh itu wajib.. lepas dah settle kan semua tu baru boleh nak guna duit gaji untuk benda2 lain. ye aku memang macam tu... settlekan payment semua2... duit lebih tu baru guna untuk belanja harian.  

yeszaaa..... hari ni last ganti puasa... alhamdulillah... semalam kerja petang.. dapat ganti sehari.. semalam xsahur.. mula2 datang kerja okey lagi.. last2 dalam pukul 6 petang.. aduh.. lemah sangat badan ni.. nak xnak teruskan jugak.. kuatkan semangat.. sila jangan mengalah. lagi sejam lebih sahaja azan maghrib. dan akhirnya.. yeaahhh... berjaya habiskan sehari. lepas berbuka terus bertambah2 energy. alhamdulillah. hari ni pun ganti puasa.. nasib baik lah cuti... 

hari ni dah pesan awal2 dekat encik iwan.. sila balik awal.. malas nak masak. nak makan dekat luar je. lagi pun xlarat nak berdiri lama2. makan dekat luar je.. senang dan cepat.. =) =) insyaallah... hari ni last ganti puasa.. 7 hari tinggal. dapat jugak aku habis kan. sememang nya bukan senang nak habis kan sehari. huhu. macam2 dugaan ada. tapi tetap kena sabar.. jangan mudah mengalah dengan dugaan2 yang kecik tu. kena kuat... kena banyak2 bersabar... 


0 comments: