Saturday, April 13, 2013

Senyum lah di pagi hari... =) =)




selamat pagi semua... =) =) okey hari ni mood kena jaga... xnak ada mood yang xbest. okey... =) =) hari ni duty adalah dispense. semoga semua patient hari ni xde lah nak marah2.. hope semua okey lah pendek katanya.  xlarat nak layan lama2. hehehe. =p =p hari ni masuk pukul 7 pagi. okey sejak minggu ni ada azam baru. xnak dah datang lambat. record bulan 1..2.. dan 3 sangat lah teruk.. huhuhu.

kalau masuk pukul 8.30 pagi.. bangun solat subuh.. lepas tu tidur balik. pukul 7.30 pagi bangun balik.. mandi dan siap2.. sekarang kalau masuk pukul 8.30 pagi dah set dalam kepala.. mesti kena keluar rumah pukul 8 pagi. kalau masuk pukul 7 pagi.. pukul 6 pagi dah kena ready untuk mandi dan siap2.  okey setakat ni berjaya.. xde lambat. harap2 lepas ni dapat lah kekal kan nya.. hehehe

p/s : tu lah kalau rumah dah dekat pun lambat lagi. belum duduk jauh tu.. hehe. dah ada anak lagi kena bangun awal... hohoho... =) =)


0 comments: