Monday, April 22, 2013

Memang best comfort ultra pure ni... =)



memang best guna comfort ultra pure ni. xmenyesal beli. bau dia pun best. bila tengah sidai baju tu.. wangi je haruman dia. bila nak iron pun senang je.. lembut sangat. sampai encik iwan pun tegur.. best lah bau baju. baju2 kerja dia pun dia cakap best je bau. =) seluar kerja dia yang aku xsuka nak iron tu pun dah senang je nak iron. =) =) terima kasih comfort ultra.. kerana sangat berjasa dalam memudahkan kerja2 meng iron baju. xpayah nak lama2 iron baju. cepat dan mudah... i like... =) =)

0 comments: