Monday, April 22, 2013

Sabtu oh sabtu... xsabar tunggu kau.. =)




selamat hari isnin semua. =) hari in duty petang. macam biasa kalau duty petang bangun xberapa nak awal mana lah. bangun2 pukul 11 pagi.. eh okey lah tu kira pagi lagi kan.. hehe. xpe xde anak lagi lagipun xde kerja pun nak buat.. semua dah siap2 dah semalam.. yezaaaa....

baju dah siap iron dah semalam. so lepak2 sahaja. okey mulai sekarang datang kerja kena awal... huhuhu. xpe kena datang awalkan.. bila tang balik pun kena awal lah... bila jam dah sharp2 waktu balik... jom kita blah. xde dah nak tunggu 1.. 2 minit dah... xkuasa aku.. hehe..



yeaaahhh... minggu ni cuti... cuti... nak balik kampung. rindu kampung. rindu mak.. rindu adik2. xsabar nak tunggu hari sabtu. cepat2 lah hari sabtu. balik kampung kang nak celebrate birthday adik. lepas tu nak beli barang2 anak aku.. nak complete kan yang mana xcukup lagi

dekat kampung murah cikit baju2 baby. alah nak beli baju pakai siang je. baju untuk malam dah complete dah. ni tinggal nak cari baju yang lubang2 tu je. mak cakap kena beli. sebab siang panas kan. hakikat nya aku xberapa nak suka baju tu... redha je lah... xpe demi baby.. =)



kesian pulak... baby kan kulitnya sensitive jadi kena lah beli kan jugak. xpe2 baby.. nanti mama beli kan ye. hari ahad semalam cuti duduk rumah je.. xpergi mana. alhamdulillah. kaki yang dah bengkak selama seminggu tu dah kembali ke normal.. baru rasa ringan cikit badan.

seksa nya lah berjalan dan berkerja dengan kaki yang bengkak. tidur kena mengiring ke sebelah kiri. xboleh nak tidur terlentang. lepas tu kena letak bantal dekat kaki. semua tu search dekat internet. kena lah rajin2 kan diri search dekat internet...  sebab xde pengalam lagi kan...





0 comments: