Saturday, April 20, 2013

Semangat yang hilang.. hehehe... =)




selamat petang semua... =) okey semua kerja dah settle...basuh baju guna mesin basuh... sidai kain.. lipat kain. sapu sampah. dan perut pun dah kenyang. minggu ni lepak2 sahaja dekat rumah. nak merehatkan badan... dan merehatkan minda. minggu depan lepas gaji baru kita jalan2 ek... hehe.. =p =p

hari ni kerja masuk pukul 10 pagi. hari ni xde mood langsung nak kerja. boleh tak macam tu?? huhu. baru masuk pukul 10 pagi dah meronta2 dalam hati xsabar nak balik pukul 2 petang kang. entah mungkin sebab badan xberapa nak best kot. baby pulak asyik nak mengeras je dalam perut ni.. kadang2 sakit woo..

cuba dan cuba untuk bertahan. yeaaahhh... last2 jam menunjukkan pukul 2 petang. yahooooo... balik. dan pergi lah punch card. tunggu encik iwan dengan sabarnya. aduh panas nya cuaca. last pukul 2.30 petang jugak dia sampai jemput aku. encik iwan sekarang ni setiap sabtu dia semangat nak buat over time...

katanya bosan duduk rumah. bini kerja... xde apa nak buat. jadi jom lah kerja. buat OT dapat jugak hasil nya. bagus2... macam tu lah kan.. hehehe =) =) so setiap sabtu memang dia bawak kereta. pergi dan balik kerja memang dia yang akan jemput. sabtu aku memang malas sangat nak bawak kereta.

yeaahhh... boleh rehat untuk hari ni dan esok. harap lah surut sikit bengkak kaki ni. buruk sangat dah tengok. dan badan ni pun dah penat sangat dah. dah nak hujung2 ni... badan cepat letih. kadang2 malas tu datang membuak2. tapi tetap kena lawan. jangan malas2. nanti anak pun malas jugak. xnak2 ye ayu.


0 comments: