Thursday, May 2, 2013

11 bulan sudah... =)



eh2 diam xdiam dah 11 bulan dah nikah. alhamdulillah... next month first anniversary lah kira nya. masa tu dalam pantang... huhu. dan 2 june pulak abang atas aku kawin. kenduri sambut menantu sebelah lelaki.. dekat rumah mak abah sabak bernam. semoga akan kekal sampai bila2... insyaallah... =) =) sambut first anniversary dengan anak lah... baby girl... cucu perempuan pertama untuk tokwan dan opah.. seriously xsabar nak tunggu dia lahir kedunia ni.. insyaallah lagi 3 minggu kalau ikut due date.. =) =) 



bercinta pun dah masuk 6 tahun dan 7 bulan. selamat ulang bulan cyg... eh2 ulang bulan?? pelik nya.. huhuhu.. tapi xpe.. setiap 2hb nak update jugak. nak buat kenangan. kang bila anak2 dah besar boleh lah baca blog mama dia ni ha... hehe. semestinya bercinta sebelum kawin dan bercinta selepas kawin sangat berbeza. cuma disebab kan dah kenal lama... jadi lebih kurang macam kawan2 jugak lah. alhamdulillah. semoga hubungan ni sentiasa diberkati dan dirahmati. pelbagai ujian yang terpaksa dihadapi. insyaallah... tetap akan bersama disaat susah dan senang. kuatkan hati cekal kan jiwa... =) =)




0 comments: