Tuesday, May 7, 2013

Pink tu cute sebenarnya.. =)




bila tengok2 balik baju2 baby dan barang2 dia.. aku tengok banyak pulak warna pink ye. entah lah bila tengah pilih2 tu... last2 sekali mesti berkenan dengan warna pink jugak. sebab semua design yang berwarna pink adalah sangat cute.. maka aku pun terus beli... nak2 bila doctor cakap gender dia girl... insyaallah. bila tau girl lagi lah yakin dan berani nya aku pilih warna2 pink ni.. cute... cute... huhuhuh..

oh apakah?? dulu xsuka warna pink.. memang xsuka sangat2 lah... tapi tu lah sejak2 mengandung ni suka tengok warna pink... xpe lah... yang penting cute.. huhu. cuba juga nak pilih warna coklet ke.. hijau ke.. dah pegang dah ni.. bila jalan2 lagi.. eh2 ada warna pink lah... terus amek yang pink letak balik yang dah pilih tadi... lepas warna pink.. warna kedua adalah merah... baju merah pun cantik2 =) =)

tapi ada jugak warna lain...sebab encik iwan dah tegur.. asyik pink je.. amek lah warna lain cikit... huhuhu. eh2 perasan jugak dia.. ingat kan xkesah.. so ada lah dalam 5..6 helai warna lain. warna putih aku memang xsuka sangat. sebab nanti cepat kotor. aku dah lah malas nak sental2 lebih2. alah setakat baju baby rendam lepas tu tenyeh2 sikit je. kalau putih kalau kotor kan susah nama nya tu... hehe..


2 comments:

ceritera-chinta said...

pink tu comel...^_^

ayu iwan said...

huhu... betol2... =) =)