Sunday, May 5, 2013

36 minggu =)





alhamdulillah... minggu lepas buat check up dengan doctor. 2.5.2013... dah berapa hari baru nak story kan. xpe nak jugak buat entry ni... bila baby dah besar... boleh dia baca sendiri.. =) =) berat mama dah 84 kg.. wahhhh... hebat mama... berat nya mama... takutttt nya... hehehe.. habis lah dalam pantang kena lah patang betul2... xpe2... pasti boleh.. insyaallah....

berat baby pulak dah 2.7kg... wahhh... baby... mintak2 lah xcecah sampai 3.5 kg kan. alhamdulillah baby pun sihat je. semua okey.. lepas tu confirm kan dengan doctor gender dia... saja je.. setiap kali jumpe doctor.. aku paling suka tanya doctor... gender dia betul kan girl.. =) =) setakat ni memang girl..  ye puan muda ayu...baby girl... dah sah2 nampak...

lepas tu xsabar nak tau berapa berat dia. lepas tau berapa berat dia... baru lega sikit. takut lah.. baru 2 minggu dah 3kg pulak.. huhuhu. ni khamis ni ada appointment lagi dengan doctor... untuk minggu yang ke 37 pulak. wahhh.. cepat nya masa berlalu kan. terasa macam baru semalam je aku pregnant.. tup.. tup.. dah nak 37 minggu dah... lagi 2 minggu je lagi...

p/s : baby2 semoga awak sihat dan selamat ye... semoga semua nya dipermudahkan.. amin..amin..amin.


0 comments: