Friday, May 3, 2013

Mengantuk + tension = stress aku..




selamat petang semua.... jumaat datang lagi.. alhamdulillah... =) cepat nya dah jumaatkan. maka tinggal lagi 3 minggu sahaja lagi kalau ikut due date lah. tapi semua tu hanya jangkaan.. selebihnya bertawakal dan berdoa kepada NYA... semoga dipermudahkan. insyaallah... seandainya kita sentiasa mengigati dan bergantung harap kepada NYA... insyaallah.. akan dipermudahkan. insyaalllah.

semalam balik2 kerja xde air.. nasib baik hari rabu terpandang note dekat tangga. PKNS nak repair tangki yang bocor.. kadang2 bosan jugak kalau rumah tingkat 1 xde airkan. redha je lah. untuk hari semalam dah siap dah tadah2 air... tapi tu lah.. xcukup... tadah nya sikit je.. last2 untuk mandi pagi tadi.. encik iwan amek dekat surau.. dia pulak mandi dekat bawah je... oh terima kasih cyg.

nasib encik iwan gagah perkasa...comel2 je... =) =)  kalau kurus kering...yang boleh nampak tulang tu je.. ha.... kesian je tengok dia duk angkat air sebaldi naik tangga... hehehe... xpe cyg... i tetap sayang u... hehehe =) =) susah senang kita tetap bersama ye...insyaallah.. =) =) okey dah siap mandi.. jom kita pergi kerja... hari ni kerja dengan mood yang kelaut... xde mood.. xde mood...


semalam xdapat nak tidur dengan lena... gigi buat hal lagi. ikutkan hati nak je pergi cabut hari ni. tapi mana boleh kan. sebab pregnant. oh itu lah nama nya pengorbanan untuk anak. xpe lah tahan je lah. lepas habis pantang.. akan ku cabut kau gigi.. aku rasa memang dah xboleh nak diselamat kan lagi. tension betol semalam... macam nak tumbuk2 je gigi tu... huhuhu...

oh terbaik.. lepas xde air.. balik2 tadi aku terdengar ada bunyi air.. kelam kabut aku masuk rumah. mentang2 lah lepas ni SYABAS yang amek alih.. air free kalau bawah berapa meter.. dah membazir tadi. huhuhu... sapa salah ni huhu. awak ke saya encik iwan. nasib baik rumah xbanjir.. huhuhu.. kalau x sia2 je nak kena mop semua.. dah lah bilik air yang dekat dalam bilik..

p/s : kesimpulan nya.. kalau air xde.. sebelum keluar sila check paip rumah.. tutup balik yang mana dah terbukak. kalau xmemang banjir lah rumah kau kan..



2 comments:

wanayuDotCom said...

Oppsss.. Sorry.. Hehe. Trlupa nak cek kot. Aah sy comel. Haha

ayu iwan said...

huhuhu.. Xpe dimaafkan. Kalau banjir.. Awak mop kan ye.. Hehe.. =p =p