Thursday, May 16, 2013

Malas nya wehhh..... Huhuhu

 

Alahai ayu... Ayu... Kenapa lah dengan ko hari ni.., huhuhu. Come on mood... Sila lah okey2 sahaja. aduuhh... Macam xsabar nak tunggu ahad ni. Dah xlarat dah nak kerja. Ikutkan hati ni memang dah xde mood nak kerja.. Huhuhu. Boleh x macam tu. Tapi gaji nak... Huhuhuhu =p

Emmm kaki dah start bengkak balik.. Agak seksa jugak lah nak berjalan. Sabar je lah. Bila masuk kerja je mood kelaut... Huhuhu. Lepas tu xsabar nak balik. Apa lah nak jadi kan. Seriuosly badan memang dah xlarat nak kerja.. Nak mintak mc awal lagi.. Tunggu next week baru mintak.

Nasib baik lah minggu ni direct key in je. Boleh duduk2 besarkan badan... Kalau nak kena prepare... Ayooooo.. Memang minggu ni jugak aku mintak mc... Tolong2. Xde mood... Nak cuti... Dah x larat...Nak cuti... Nak bermalas2 dekat ruamh...  Huhuhu... 

0 comments: